loading1
loading2

Vacature: Meubelspuiter

category

Geen categorie

author

femkebuijs

Functieprofiel: Meubelspuiter                                                                              (FT, per direct)

Wie zijn wij?
IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van 30 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, beleving voor je product en passie voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘Meubelspuiter’:
Je bent een ervaren meubelspuiter en beschikt over 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.Ervaring als autospuiter is ook mogelijk. Als spuiter zorg je voor het voorbereiden en uitvoeren van alle spuitwerk. Affiniteit met timmerwerkzaamheden of interieurbouw is een grote pré.

Je bent secuur ingesteld en kunt zelfstandig werken.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?
In deze functie ga je zelfstandig aan de slag als spuiter in onze spuiterij. Je bereid de werkzaamheden voor en voert ze uit. De voorbereidingen kunnen ook in samenwerking met een van de collega’s plaatsvinden. Je houdt je bezig met het schuren, gronden en aflakken van meubelstukken.

Wie ben jij?

  • Ervaren meubel- of autospuiter, met minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Flexibel ingesteld,
  • Secuur,
  • Stressbestendig,
  • Klantgericht en klantvriendelijk,
  • Probleemoplossend ingesteld,
  • Rijbewijs B.

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!
Het betreft een fulltime (37,5 uur) functie. Betrokkenheid en teamwork zijn kenmerken die jou dan ook niet vreemd zijn. Dit wordt beloond met een marktconform salaris.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Dorien Rockx, middels een motivatiebrief en CV, op vacatures@intowood.nl.

> Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Leave a comment