fbpx
loading1
loading2
alt

Onze maatregelen rondom COVID-19

category

Algemeen

author

femkebuijs

Deze ‘nieuwe tijd’ vraagt om een nieuwe aanpak. Zolang de situatie het toe laat draait onze productie door. In de werkplaats is ruimte genoeg om voldoende afstand te houden van elkaar en we werken met verschoven starttijden.

Onze collega’s van kantoor werken thuis, daar waar het kan. Telefonisch en per mail zijn we goed bereikbaar. Wel stappen we even af van de fijne face-to-face afspraken bij ons in de showroom of bij jullie op locatie. De ontwerp- en offertetrajecten gaan wel in volle gang door: we delen ontwerpen per mail en bespreken deze telefonisch met elkaar, bijvoorbeeld middels FaceTime. De werkvoorbereiding voor lopende projecten gaat gestaag door en er is genoeg tijd om nieuwe projecten op te starten. We beschikken over een grote databank met beeldmateriaal dus kunnen van alles met elkaar delen, fysieke stalen kunnen we klaarleggen en opsturen. En als het met iedereen goed gaat kunnen we ook in de showroom afspreken. 

Kortom: wij werken door! En als jullie op dit moment tijd en ruimte hebben om plannen te maken: schroom niet en schakel ons in! Ook in deze tijd denken we graag mee!”