fbpx
update covid19 bij intowood

Hoe gaan wij om met de nieuwe maatregelen?

 

De showroom is alleen geopend op afspraak, je bent welkom maar we vragen wel een afspraak te maken via de mail info@intowood.nl of telefonisch: 076-7620063.

 
Onze vertrouwde klantgesprekken in de showroom gaan door. Dus heb je een afspraak gepland staan dan gaat dit gewoon door. Bij binnenkomst graag een mondkapje dragen en eerst je handen ontsmetten. Mocht je de voorkeur hebben voor een online afspraak dan kan dat! Afspraak op locatie alleen als je je goed voelt en wanneer je alle maatregelen respecteert.
 
En als jullie op dit moment tijd en ruimte hebben om plannen te maken: “schroom niet en schakel ons in! Ook in deze tijd denken we graag mee!” 
 
Producten (Rubio Monocoat) afhalen?
Wil jij graag Rubio Monocoat producten opkomen halen of een ander product? Dat kan, maar laat het dan eerst even weten via de mail of telefoon. Wij laten dan weten wanneer de bestelling voor je klaarstaat.
 
Hopelijk tot horens of ziens!