fbpx
loading1
loading2

Meubels van intoWood:

Maatwerk meubels of op basis van eigen ontwerp

Bij intoWood maken we meubels van alle soorten hout: massief eiken, eiken fineer, oud hout of modern plaatmateriaal. Jouw idee is de basis van alles wat wij maken. Tafels, eettafels, dressoirs, banken, bureaus, showtafels, boomstamtafels, badkamermeubels, dressoirs, tv/wandpanelen het meubel wat je wilt, in het soort hout en de afmetingen die je van tevoren bepaald.

Een echt trend is  een tafel gemaakt van stalen onderframe met een houten blad of boomstamblad. Daarnaast is het keramische blad (gemaakt van keramische tegels) weer helemaal terug van weggeweest. Het keramische blad kan uitstekend gecombineerd worden met een stalen frame. De stalen frames worden in eigen huis geproduceerd. Samen met jou maken wij het ontwerp voor het stalen frame.

Wat dacht je van een echte eye-catcher in jouw interieur? Dit kan met een uniek exclusief tv-wandpaneel. De tv/wandpanelen worden met trendy behang bekleed bijvoorbeeld met een leerlook behang van het merk Arte.

We hebben veel stalen van plaatmateriaal, keramische tegels en behang om je te inspireren om de verschillende soorten materialen met elkaar te combineren tot een uniek, exclusief meubelstuk!

Bezoek onze showroom! Ook op zaterdag geopend of maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten via info@intowood.nl of bel naar 076 7620063

Gerealiseerde meubels

Interesse of heb je vragen?

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Bezoek onze showroom

Ook op zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur