fbpx
loading1
loading2

Onderhouden en behandelen

 

Je hebt eindelijk die prachtige houten vloer,  PVC vloer, mooi werkblad, tegels of slabs die je al heel lang wilde hebben. Behandelen lijkt misschien niet nodig, maar niks is minder waar. Haal het optimale uit jouw vloer, werkblad, slabs of tegels  behandel het met één van onze onderstaande producten van o.a. Rubio Monocoat of lees de tips voor het onderhouden van deze mooie materialen.

Hout onderhouden met Rubio Monocoat

Krassen en vlekken

Hoe voorzichtig je ook bent, hoe goed je ook schoonmaakt, je kunt bijna niet voorkomen dat er wat met je houten vloer of houten meubelen gebeurd. Je moet namelijk ook leven in je huis en je kunt het hout moeilijk in plastic wikkelen. Gelukkig hoef jij je niet druk te maken om een kleine beschadiging, een lelijke, aanwezige kras of een kale plek.

Met de Rubio Monocoat onderhoudsolie herstel je deze oneffenheden met alle gemak. Vind jij dat je kast, vloer, tafel, stoelen, trap of keuken een opfrisbeurt nodig heeft of wil je je hout schoonmaken? Aarzel dan niet en koop de Monocoat onderhoudsolie in de bijpassende kleur en laat het hout weer stralen als nieuw.

Met onze onderhoudsproducten is het hout eenvoudig en snel te onderhouden. Daarnaast droogt het snel en is het binnen no-time weer als vanouds. Geef het hout die prachtige glans en natuurlijke uitstraling terug en koop de benodigde onderhoudsproducten.

Reiniging en onderhoud voor werkbladen

Dagelijkse reiniging en onderhoud

Voor dagelijkse reiniging raadt Cosentino het gebruik van Q-Action samen met een spons of niet krassende schuurspons aan. Indien dit product niet voorhanden is, dan is de beste optie het gebruik van water en een neutrale zeep.

Reiniging van hardnekkige vlekken

Voor hardnekkige vlekken afkomstig van producten die bestand zijn tegen de gebruikelijke reinigingsmiddelen, of vlekken die niet meteen worden verwijderd en dus langere tijd op het oppervlak aanwezig
zijn, wordt aanbevolen om specifiekere producten te gebruiken zoals: reinigingscrèmes met schurende deeltjes of oplosmiddelen (zoals aceton of een universeel oplosmiddel).

 

Wil je meer weten over onderhoudsproducten?

Neem dan contact met ons op!

Bezoek onze showroom

Ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur