loading1
loading2
alt

INTOWOOD TEAM

vakkundig, ambitie en een passie voor hout

alt

INTERIOR DESIGN

Another award for spilling good in advertising

Hire us!

HET INTOWOOD TEAM 

Het intoWood team bestaat inmiddels uit interieurontwerpers, interieurbouwers, werkvoorbereiders, lassers, vloerleggers en bouwspecialisten. Mooie dingen willen maken, dat is de drijfveer achter intoWood.

Eigenaar Werner Rockx,  bruist van ambitie en wil graag zijn vakmanschap in zetten om samen met het intoWood team uw horeca, kantoor-, winkel-, horeca– en wooninrichting, bouw of renovatie wensen waar te maken.

Service

Door persoonlijk contact en oog voor detail bieden wij een optimale service en realiseren wij jouw wensen. Perfectionisme, bereikbaarheid en een vast aanspreekpunt is daarbij vanzelfsprekend. Bij oplevering van het project zorgen wij dat wij jullie met een glimlach verlaten!

Vakmanschap

Met liefde voor het vak en een passie voor hout worden benodigde materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd waardoor alle door intoWood gerealiseerde interieurs een unieke uitstraling hebben en aansluiten bij uw wensen.

Wij investeren in vakmanschap. Dit betekent dat het team van intoWood diverse scholingen en cursussen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends op interieurgebied. IntoWood is SBB gecertificeerd. Wij vinden het belangrijk om jonge mensen iets te mogen leren.

Het intoWood team is een hecht en daadkrachtig team. Door de intensieve samenwerking, enthousiasme en interesse om van elkaar te leren worden de mooiste eindresultaten voor de klant gerealiseerd.

Maatwerk

Het idee is de basis van elk project. Samen met jou werken we dit idee uit tot de realisatie van jouw woonwens. Omdat wij contacten hebben met stoffeerders, architecten, elektriciëns, loodgieters, schilders, stukadoors en spuiters en beschikken over een eigen spuitcabine en CNC frees zijn de mogelijkheden bij intoWood eindeloos.

 

MAAK KENNIS MET HET TEAM

alt
Werner

Directeur

alt
Dorien

Operationeel manager

alt
Chris

Bedrijfsleider

alt
Iris

Interieurontwerpster

alt
Mijke

Interieurontwerpster

alt
Bram

Werkvoorbereider

alt
Eva

Werkvoorbereider

alt
Joris

Teamleider

alt
Mats

Interieurbouwer

alt
Wesley

Interieurbouwer

alt
Wesley

Interieurbouwer

alt
Wesley

Interieurbouwer

alt
Tim

Oproepkracht

Maak een afspraak

Onze adviseurs helpen je graag!