loading1
loading2

Vacature: Montagemedewerker Interieurbouw – zelfstandig aan de slag!

Functieprofiel: Montagemedewerker Interieurbouw                                         (FT, per direct)

Wie zijn wij?

intoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van 24 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt, in binnen- en buitenland.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘Montagemedewerker Interieurbouw’:

De montagemedewerker werkt mee aan de afbouw van woningen of gebouwen. Je  ondersteunt de interieurbouwteams bij het plaatsen van de geproduceerde items, zoals bijvoorbeeld veranda’s, keukens of kantoormeubilair.

Je bent thuis in vele aspecten van afbouw: je kunt bouwvoorbereidingen treffen, vloeren leggen en hebt affiniteit met aansluiten van water en of electra.

Er wordt veelal zelfstandig gewerkt, in een team van 3 montagemedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidingen van je werkzaamheden, laden van je materiaal en ook op locatie ben jij het aanspreekpunt voor de klant, werkvoorbereiding en het team van interieurbouwers.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?

In deze functie ga je zelfstandig interieurprojecten voorbereiden of afbouwen, op verschillende werklocaties. De werkzaamheden zijn heel divers omdat IntoWood zich richt op veel verschillende aspecten van interieurbouw.

Je werkt in een jonge organisatie, die groeiende is. Hierdoor is er ruimte voor je eigen inbreng en kun je je eigen vaardigheden ontwikkelen.

Wie ben jij?

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!
Het betreft een fulltime (40 uur) functie. Betrokkenheid en teamwork zijn kenmerken die jou dan ook niet vreemd zijn. Dit wordt beloond met een marktconform salaris.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Eva, middels een motivatiebrief en CV, via vacatures@intowood.nl.

*Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.