fbpx
loading1
loading2

Stucadoor / schilder                                                                                  (37.5 uur, per direct)


Wie zijn wij?
IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van ongeveer 35 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘Stucadoor/schilder’:
Veel van onze bouwkundige projecten omvatten stucadoors- en schilderwerkzaamheden. Deze klussen variëren in omvang en planning. Je werkt bij zakelijke en particuliere klanten, voornamelijk in West-Brabant.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?
In deze functie ga je zelfstandig, onder leiding van een projectleider, alle stucadoors- en schilderwerken verrichten. Schilderwerk kan zowel binnen als buiten zijn. Je behandeld en hersteld de ondergrond, doet de voorbehandeling en werkt het object af.

Wij zoeken een pro-actieve en flexibele collega die zelfstandig kan werken. Je bent in staat om vooruit te denken, zodat je je projecten in één keer 100% kunt opleveren. Je werkt in een jonge organisatie, waar samenwerking en groei van belang zijn. Hierdoor is er ruimte voor je eigen inbreng en kun je je eigen vaardigheden ontwikkelen.

Wie ben jij?
Je hebt een schilders- en/of stucadoorsopleiding gevolgd en hebt met beiden relevante werkervaring. Je hebt kennis van de materialen en de technieken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden want je bent het visitekaartje van ons bedrijf.

Je bent een vakman in hart en nieren. Je bent flexibel en hebt ook voor kwaliteit. Wij bieden de mogelijkheid om in loondienst te treden maar we bieden ook de mogelijkheid om je mee te helpen opstarten als ZZP’er. Hierbij kunnen we je minimaal 3 dagen per week werk garanderen, gedurende het gehele jaar.


Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!

Het betreft een fulltime (37.5 uur) functie. Dit wordt beloond met een marktconform salaris. Deze functie mag ook ingevuld worden door een ZZP’er.

Sollicitaties mogen per mail worden verzonden, ter attentie van Dorien Rockx, voorzien van een motivatiebrief en CV, op vacatures@intowood.nl. De sollicitatieprocedure sluit op 30 september 2021.


> Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld