fbpx
loading1
loading2

Vacature: Teamleider Interieurbouw – die het heft in eigen handen neemt!

Functieprofiel: Teamleider Interieurbouw                                                             (FT, per direct)

Wie zijn wij?

IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van 18 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘Teamleider interieurbouw’:

Je bent opgeleid als Interieurbouwer (of Meubelmaker) en beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring. De teamleider is een goede interieurbouwer en maakt hoogwaardige, maatwerk meubels/interieur vanaf tekening tot eindproduct en monteert dit bij de klant op locatie.

Dit doet hij samen met zijn team, bestaande uit 3 tot 4 teamleden. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor je werkbanken, bus en gereedschap. Jij voorziet je team van instructies en geeft feedback waar nodig, zowel richting teamleden als richting collega’s.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?

In deze functie ga je zelfstandig interieurprojecten vervaardigen en plaatsen op verschillende werklocaties door het land. Je bent bezig met het bewerken van hout- en plaatmateriaal en tekening lezen.

Op dagelijkse basis verzorg je de aansturing van je team, jij zorgt ervoor dat iedere dag bekend is wat er moet gebeuren. Je bent de schakel tussen je teamleden en de werkvoorbereiding/ontwerpers.

Als teamleider zorg je ervoor dat de kwaliteit van de output van je team altijd op orde is, je bent in staat om je teamleden vakkennis bij te brengen en ze te coachen als dat nodig is. Je bent niet bang om feedback te geven of te ontvangen.
Je werkt in een jonge organisatie, die groeiende is. Hierdoor is er ruimte voor je eigen inbreng en kun je je eigen vaardigheden ontwikkelen. 

Wie ben jij?

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!

Het betreft een fulltime (40 uur) functie. Betrokkenheid en teamwork zijn kenmerken die jou dan ook niet vreemd zijn. Dit wordt beloond met een marktconform salaris.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Werner Rockx (eigenaar), middels een motivatiebrief en CV, via eva@intowood.nl.

*Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs