fbpx
loading1
loading2

Ontdek Badkamers in Etten-Leur bij IntoWood

In het dagelijkse leven is de badkamer een centrale plek. Daarom verdient deze ruimte alle aandacht om het tot een oase van comfort en stijl te maken! Bij intoWood streven we ernaar om badkamers in om te toveren tot ware pronkstukken.

Unieke Badkamers en Maatwerk Meubilair

Onze passie ligt in het samenstellen van badkamers met hoogwaardige materialen en op maat gemaakt meubilair. Van verfijnde Italiaanse tegels tot sanitair van topkwaliteit en een doordacht verlichtingsplan, we bieden een scala aan mogelijkheden.

Maatwerk en Italiaanse Klasse

Met rechtstreekse import uit Italië presenteren wij unieke ‘slabs’ – grote tegels die een statement maken op wanden en vloeren. Ook kleine handgebakken tegeltjes in de meest prachtige kleuren behoren tot ons assortiment. Onze collectie omvat niet alleen tegels, maar ook kranen, spoelbakken, radiatoren, toiletten en andere toebehoren van gerenommeerde specialisten. Bovendien worden spiegels en meubels vakkundig vervaardigd in onze eigen werkplaats.

Bezoek intoWood in Etten-Leur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw badkamer in Etten-Leur? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Bezoek ons gerust, waar onze deskundige team klaarstaat om je te inspireren en adviseren. Onze deuren staan open, op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur alleen op afspraak geopend. Samen maken we jouw droombadkamer werkelijkheid!

Kom gezellig langs!

Op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur alleen op afspraak geopend.