fbpx
loading1
loading2

Meubels van intoWood:

Maatwerk meubels of op basis van eigen ontwerp

Bij intoWood maken we meubels van alle soorten hout: massief eiken, eiken fineer of modern plaatmateriaal. Jouw idee is de basis van alles wat wij maken. Tafels, eettafels, dressoirs, banken, bureaus, showtafels, boomstamtafels, badkamermeubels, dressoirs, tv/wandpanelen het meubel wat je wilt, in het soort hout en de afmetingen die je van tevoren bepaald.

Een echt trend is  een tafel gemaakt van stalen staander/poot met een houten blad of boomstamblad. Daarnaast is het keramische blad weer helemaal terug van weggeweest. Het keramische blad kan uitstekend gecombineerd worden met een stalen frame. De stalen frames worden in eigen huis geproduceerd. Samen met jou bepalen wij de juiste uitstraling, passend bij je interieur.

Wil je een echte eye-catcher in jouw interieur? Dit kan met een unieke, op maat gemaakte wandkast- of paneel, Die bekleden we (deels) met trendy behang bijvoorbeeld met een leer- of junglebehang van het merk Arte of het merk Masureel.We hebben veel stalen van plaatmateriaal, keramische tegels en behang om je te inspireren om de verschillende soorten materialen met elkaar te combineren tot een uniek, exclusief meubelstuk!

Bezoek onze showroom! Op zaterdag alleen op afspraak geopend.  Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten via info@intowood.nl of bel naar 076 7620063

Gerealiseerde maatwerk meubels

Interesse of heb je vragen?

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Bezoek onze showroom

Op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur alleen op afspraak geopend.