fbpx
loading1
loading2

Interieurbouw in Etten-Leur

Ben je op zoek naar hoogwaardige maatwerk interieurs in Etten-Leur? intoWood biedt precies dat. Ons toegewijde team vervaardigt alle interieurs in huis met alleen de beste materialen, wat resulteert in een unieke uitstraling die perfect past bij jouw visie. Of je nu een particuliere klant bent die zijn droomhuis wil realiseren of een zakelijke klant die een professionele uitstraling nodig heeft, wij bieden altijd maatwerkoplossingen die aan jouw behoeften voldoen.

Optimale Service en Vakmanschap

Onze service staat centraal bij intoWood. We streven naar een optimale klantbeleving door middel van persoonlijk contact en aandacht voor elk detail. Met een vast aanspreekpunt begeleiden we je door het hele proces, van concept tot oplevering, zodat je met een glimlach ons eindproduct verlaat.

Vakmanschap is waar wij voor staan. Ons team van toegewijde vakmensen combineert liefde voor het vak met een passie voor hout, resulterend in unieke interieurs die perfect aansluiten bij jouw wensen. Wij investeren in voortdurende scholing en blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in de interieurbouw, wat ons SBB-certificering oplevert.

Ongeëvenaard Maatwerk met 3D-ontwerp

intoWood staat voor maatwerk. We beginnen met jouw ideeën en werken deze uit tot een verbluffend eindresultaat. Met ons uitgebreide netwerk van professionals, van stoffeerders tot architecten en alles daartussenin, en onze eigen spuitcabine en CNC-frees, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. We kunnen zelfs een 3D-ontwerp maken, zodat je een voorproefje krijgt van het eindresultaat nog voordat de productie begint.

intoWood dé specialist op het gebied van interieurbouw in Etten-Leur. We zijn er om jouw woonwensen tot leven te brengen met vakmanschap, maatwerk en een ongeëvenaarde service. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs, wij zijn ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

 

 

Wij waken jouw woonwens waar
Alles is mogelijk
100% tevreden klanten
Tot in de perfectie
Met passie
Alles uit eigen fabricage

Ben jij goed voor intoWood?

Vertel ons wie je bent en stuur een open sollicitatie!

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren!

Ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur