fbpx
loading1
loading2

The difference is Gaggenau

Ernaar strevend thuiskoks in staat te stellen om hun visies tot leven te brengen, ontwikkelt Gaggenau apparaten van de hoogste kwaliteit, daarmee innovatie met intuïtie overbruggend. Gemaakt van puristische materialen, zoals roestvrij staal en glas, maken de producten van Gaggenau met hun unieke vormgeving stuk voor stuk een statement. Ze zijn een symbool van traditie en avant-garde. Een teken van eenvoud en authenticiteit.

400 serie bakovens Gaggenau

Hoewel geïnspireerd op de professionele keuken, is elke Gaggenau oven ontworpen voor gebruik in huis. Alle ovens zijn handgemaakt met de fijnste materialen, kunnen verwarmen tot wel 300 °C en de vier lagen glas die de ovendeur koel houden, zijn zo vervaardigd dat het zicht niet vertroebeld wordt. De unieke emaillen coating zorgt bovendien voor een uitstekende hittereflectie en gemakkelijke reiniging. Onze combi-stoomovens zijn een meester in het koken met stoom. Verkrijgbaar met een vaste wateraansluiting en -afvoer of met een waterreservoir.

Flexinductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

De flexinductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem biedt geautomatiseerde flexibiliteit. Met een indrukwekkend breedte van 80 cm in de 200 serie of 90 cm in de 400 serie, biedt het vier kookzones die kunnen worden samengevoegd tot twee grotere kookzones voor grote pannen of een teppanyaki plaat. Ontdek de krachtige ventilatiecapaciteiten. Wanneer ingesteld op automatisch, past het afzuigsysteem zich aan op de hoeveelheid waargenomen dampen en geuren. Verkrijgbaar in TwistPad-bedieningsknop in de 200 serie of met zwarte bedieningsknoppen in de 400 serie.

400 serie kookplaten Gaggenau

 

Het meest kenmerkende aan de 400 serie van Gaggenau is de schaalgrootte, zoals enkelvoudige kookplaten tot een meter breed of de modulaire Vario-elementen, verkrijgbaar vanaf 38 cm tot bijna in het oneindige. Voor de purist die een onderscheidende en karakteristieke kookplaat wil, is de individuele 400 serie kookplaat de absolute top. Of u nu voor gas of inductie kiest, deze apparaten bieden maximale creatieve ruimte aan de toegewijde thuiskok.

Vario 400 koelen

 

Een koelwand van apparaten in vrijwel naadloos roestvrij staal creëert een werkelijk groots architectonisch statement. Gaggenau biedt een volledig geïntegreerd, ingebouwd modulair aanbod aan koelkasten, vriezers, koel-vrieskasten en wijnklimaatkasten die met geweldig effect kunnen worden gecombineerd.

Wil je meer weten over onderhoud en garantie?

Neem dan contact met ons op!

Bezoek onze showroom

Op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur alleen op afspraak geopend.