fbpx
loading1
loading2

Houten vloeren voor jouw unieke interieur

intoWood, vloerenspecialist met 30+ jaar ervaring, tilt jouw interieur naar een hoger niveau. Wij zijn experts in houten vloeren, eiken vloeren, multiplanken voor vloerverwarming, tapis en visgraatvloeren. Of je nu een nieuwe vloer zoekt of renovatie overweegt, wij combineren vakmanschap met oog voor detail.

 

Uitgebreide collectie houten vloeren

Ontdek onze diverse collectie houten vloeren. intoWood is jouw leverancier van hoogwaardige vloeren en specialist in renovatie met vakmanschap en precisie.

Duurzaamheid is onze prioriteit. Ons hout draagt het FSC Keurmerk, en we hanteren vaste inkooppunten voor kwaliteitsborging. Pas de kleur van je vloer aan met Rubio Monocoat-producten voor milieuvriendelijke houtbescherming.

Traditionele patronen en maatwerk

intoWood biedt vrijheid in kleur en patroon. Kies voor traditionele visgraat- of Hongaarse punt-patronen voor een unieke uitstraling, vakkundig geplaatst door onze experts.

 

De vloerenspecialist in regio Etten-Leur

In Brabant is intoWood dé specialist waar vakmanschap, ervaring en duurzaamheid samenkomen om jouw interieur te transformeren. Naast houten vloeren bieden wij ook hoogwaardige PVC vloeren en tegelvloeren. Of je nu de warme uitstraling van hout, de veelzijdigheid van PVC, of de moderne look van tegels verkiest, intoWood staat garant voor kwaliteit en diversiteit.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of kom gezellig langs. Wij zijn ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Kom gezellig langs!

Wij zijn ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Gerealiseerde vloeren