fbpx
loading1
loading2

Horeca inrichting

Wij maken een totaalconcept voor jouw horecagelegenheid

Wij leveren op maat gemaakte wandkasten, barren, vloeren, tafels en accessoires. De totale horeca inrichting wordt afgestemd op functionaliteit, horecaconcept, doelgroep, duurzaamheid, materialen en kleuren.

Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen voor de juiste combinatie van materialen en kleuren, zodat er een uniek en exclusieve horeca inrichting gerealiseerd wordt dat past bij uw horecaconcept. Wij werken met diverse soorten materialen, variërend van massief hout tot decorpanelen. Geheel naar uw wensen ontwerpen wij het interieur dat bij het horecaconcept past.

Een mooi, sfeervol en kwalitatief interieur zorgt voor een succesvol horecaconcept. Wij ontwerpen en maken interieurs voor restaurants, lunchrooms en cafés.

3D horeca ontwerpen

Met behulp van de fotorealistische 3D ontwerpen kun je van tevoren zien hoe het interieur eruit komt te zien. Van interieur design, interieurbouw vloeren, verlichting, decoratie tot apparatuur, wij bieden het totaalconcept. Alle interieurs zijn uniek, ze worden speciaal voor jouw ontworpen en op maat gemaakt door een team van vakmensen. Wij maken jouw horeca concept graag werkelijkheid!

 

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren!

Op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur alleen op afspraak geopend.

Gerealiseerde horeca inrichting projecten

Interesse of heb je vragen?

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Bezoek onze showroom

Op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur alleen op afspraak geopend.