fbpx
loading1
loading2

Onderhoud en behandelen

Je hebt eindelijk die prachtige houten vloer,  PVC vloer, mooi werkblad, tegels of keuken die je al heel lang wilde hebben. Het is belangrijk om je nieuwe items goed te reinigen en te onderhouden. Voor alles geldt: het beste is reinigen met zo min mogelijk schoonmaakmiddel en daar waar het kan: droog afnemen. Echter, soms is het nodig om je items intensiever te reinigen of te onderhouden. 

Garantie en service

Is er iets mis gegaan met de je nieuwe items? Geen probleem, wij staan voor je klaar. Servicemeldingen ontvangen we het liefst telefonisch. Het mag ook per email, dan graag voorzien van foto’s zodat we meteen kunnen inschatten wat er aan de hand is.

IntoWood is aangesloten bij Koninklijke CBM, de Branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie. Wij hanteren de standaard garantiebepalingen zoals die door het CBM zijn voorgeschreven. Voor alle vragen die buiten deze garantiebepalingen vallen zullen wij met jou overleggen hoe te handelen.

Uitzondering:
Op alle door ons geleverde inbouwapparatuur geldt de standaard fabrieksgarantie. Zodra wij de apparaten geplaatst hebben laten wij de instructieboekjes bij je achter. Mocht er een defect zijn dan kun je dat bij ons melden en zorgen wij dat er een servicemelding gedaan wordt bij de leverancier.

Heb je 4 Miele apparaten (of meer) aangeschaft?

Miele biedt 5 jaar garantie bij aankoop van 4 (of meer) Miele apparaten. Om gebruik te maken van deze service dien je zelf de apparaten te registreren op de website van Miele. Houdt hierbij je type- en serienummer bij de hand. Het typenummer staat op onze orderbevestiging en serienummer op de zijkant van de deur van het apparaat: https://www.miele.nl/c/actie-verlengde-garantie-van-miele-inbouwapparaten-3809.htm

Heb je minder dan 4 Miele apparaten aangeschaft?

Ook dan biedt Miele extra faciliteiten rondom garantie en service, lees meer: https://www.miele.nl/c/garantie-en-servicepakketten-279.htm

Wil je meer weten over onderhoud en garantie?

Neem dan contact met ons op!

Bezoek onze showroom

Op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur alleen op afspraak geopend.