fbpx
loading1
loading2

Unieke kasten op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een maatwerk kast maar vind je nergens precies wat je wilt? intoWood maakt kasten op maat zodat deze aan al jouw wensen voldoen. Je kiest zelf het soort materiaal, fronten en kleur van de kast, frontpaneel, meubelpaneel of HPL. Houten frontpanelen worden op kleur gemaakt met Rubio Monocoat. Wil je een specifieke kleur dan spuiten wij het meubelpaneel in de juiste kleur.

De verschillende  materiaalkeuzes zorgen ervoor dat alles mogelijk is. We bekijken het doel van de kast. Heb jij bijvoorbeeld veel pakken dan wordt er een pakkenlift in gebouwd, heb je veel schoenen dan worden er schoenenrekken ingeplaatst., Droom jij van een walk in closet, samen met jou maken een 3D ontwerp.

Eiken fineer, schuifdeuren, klapdeuren, pakkenlift, led verlichting, eigen indeling of een extra opbergmogelijkheid? Je stelt de kast helemaal zelf samen. Wij werken samen met Leeuwerik en het merk Decolegno.

Samen met jou maken wij een 2D of 3D tekeningen, zodat je een goed beeld krijgt van het ontwerp en het ontwerp voor productie tot in details . Onze vakmensen zorgen voor een uniek, op maat ontwerp, realisatie en plaatsing van jouw kasten of kastenwand.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak via info@intowood.nl of bel naar 076 7620063

Gerealiseerde maatwerk kasten

Interesse of heb je vragen?

Onze adviseurs staan voor je klaar!