fbpx
loading1
loading2

Sfeervolle badkamers en toiletten

In het leven brengen we veel tijd door in onze badkamer(s) en op het toilet. Daarom kan je er beter voor zorgen dat het een knusse en sfeervolle ruimte is!

Wij zijn continu bezig met het samenstellen van mooie en moderne materialen, in combinatie met maatwerk meubilair. Tegels uit Italië, sanitair van goede kwaliteit en een bijpassend verlichtingsplan. Wij importeren diverse materialen rechtstreeks uit Italië, zoals bijvoorbeeld ‘slabs’: hele grote tegels die op de wand of op de vloer geplaatst worden. Of mooie, kleine handgebakken tegeltjes in de meest unieke kleuren. Wij leveren kranen, spoelbakken, radiatoren, toiletten en andere toebehoren via specialistische partijen. De spiegels en meubels komen uiteraard uit eigen werkplaats.

Kom langs en laat je adviseren!  We beschikken over veel stalen waarmee we jouw ideale materiaalsamenstelling kunnen kiezen. Op zaterdag alleen op afspraak geopend. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten via info@intowood.nl of bel naar 076 7620063.

Gerealiseerde sanitair projecten

Interesse of heb je vragen?

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Bezoek onze showroom

Op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur alleen op afspraak geopend.