fbpx
loading1
loading2

Sfeervolle badkamers en toiletten

In het leven brengen we veel tijd door in onze badkamer(s) en op het toilet. Daarom kan je er beter voor zorgen dat het een knusse en sfeervolle ruimte is!

Sinds kort hebben wij twee sanitair-specialisten in huis, zowel in de verkoop als in de praktijk: de tegels en het sanitair worden geplaatst en aangesloten door onze eigen monteur. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen. Op dit moment werken wij aan onze showroom om alles in praktijk te kunnen laten zien. Verder beschikken we over veel stalen waarmee we jouw ideale materiaalsamenstelling kunnen kiezen!

IntoWood is continu bezig met het samenstellen van mooie en moderne materialen, in combinatie met maatwerk meubilair. Tegels uit Italië, sanitair van goede kwaliteit en een bijpassend verlichtingsplan. Wij importeren diverse materialen rechtstreeks uit Italië, zoals bijvoorbeeld ‘slabs’: hele grote tegels die op de wand of op de vloer geplaatst worden. Of mooie, kleine handgebakken tegeltjes in de meest unieke kleuren. Wij leveren kranen, spoelbakken, radiatoren, toiletten en andere toebehoren via specialistische partijen. De spiegels en meubels komen uiteraard uit eigen werkplaats.

Bezoek onze showroom! Ook op zaterdag geopend of maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten via info@intowood.nl of bel naar 076 7620063

Gerealiseerde badkamers

Interesse of heb je vragen?

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Bezoek onze showroom

Ook op zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur