fbpx
loading1
loading2

Interieurontwerp

Stel je voor: een betoverend interieur dat niet alleen aansluit op je behoeften, maar ook een weerspiegeling is van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Het geheim achter een onvergetelijke woon– en werkomgeving begint met een doordacht interieurontwerp. Of je nu een splinternieuw huis betrekt of een bedrijfsruimte transformeert, de essentie ligt in de indeling.

Hoe wil jij leven? Welke ruimte in huis omarmt jou het meest, en welke omgeving omringt je woning? Het antwoord op deze vragen vormt de basis van het  ontwerptraject. We gaan diep in op jouw voorkeuren, zodat we een ontwerp kunnen creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op jouw levensstijl.

Wij geloven dat de keuzevrijheid essentieel is bij het vormgeven van een uniek interieur. Daarom nemen we ruim de tijd om jouw wensen te vertalen naar verschillende indelingsopties. Het resultaat? Een interieurontwerp dat verre van standaard is en volledig aansluit op jouw smaak en wensen.

Kom langs en laten we samen starten met het ontwerpen van jouw interieur. Onze interieurontwerpers staan 6 dagen per week voor jou klaar om  jouw wensen om te zetten in een schitterend interieurontwerp.

3D interieur ontwerpen

Bij intoWood gaan we verder dan traditioneel ontwerpen; wij meten de ruimte nauwkeurig op en nemen de details van de huidige situatie over. Met deze gegevens en op basis van de wensen wordt er een 2D tekening gemaakt. Wij begrijpen dat het vanuit een 2D tekening het nog heel lastig is om een voorstelling van een nieuwe indeling te maken en de juiste keuzes te maken. Dankzij onze 3D interieurontwerpen en animaties bieden wij jou de mogelijkheid om de nieuwe situatie  vanuit diverse perspectieven te verkennen. Stap als het ware door de virtuele deuren van je ‘nieuwe’ woning en ervaar de ruimte, de afmetingen, en bovenal, het effect van jouw keuzes.

intoWood brengt jouw visie tot leven in een levendig en tastbaar 3D-interieur, waarin elke beslissing een duidelijk beeld krijgt en je direct de sfeer kan zien.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kom dan langs en laat je inspireren!

Interieur stylisten

Stap binnen bij intoWood, waar een team van getalenteerde interieur stylisten klaarstaat om jouw visie werkelijkheid te maken. Jouw wensen worden zorgvuldig besproken en vertaald naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen, waardoor jouw ideeën tot leven komen in een schitterend interieur.

Bezoek onze showroom

Op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur, alleen op afspraak.