fbpx
loading1
loading2

Ontdek de schoonheid van PVC vloeren bij intoWood in Etten-Leur

Ruime keuze PVC vloeren: authentieke look, modern comfort

Wil je de warmte van hout of de stijl van natuursteen? Ontdek dan de veelzijdigheid van PVC vloeren bij intoWood, dé vloerenspecialist in regio Etten-Leur. Door de nieuwste design technieken worden er PVC vloeren geproduceerd met de realistische look en feel van hout- en steensoorten die niet van het natuurlijke product te onderscheiden zijn.

Onze uitgebreide collectie laat je kennismaken met diverse stijlen, en we hebben staaltjes op locatie om je keuze te vergemakkelijken.

Gebruiksvoordelen van PVC vloeren

Naast de esthetische voordelen biedt een PVC vloer ook praktische voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken. Ontdek de duurzaamheid, eenvoudig onderhoud en comfortabele eigenschappen van PVC vloeren.

 

Vakkundige egalisatie voor een perfect resultaat

Bij intoWood zorgen we voor een vakkundige voorbereiding van je vloer. Onze eigen beheerde egalisatie garandeert een glad oppervlak voor de optimale plaatsing van je PVC vloer. Of je nu kiest voor rechte stroken, visgraatpatroon, of de traditionele stijl met band en bies – wij zorgen voor een perfect resultaat.

Topmerken voor kwaliteit en stijl

Wij werken samen met toonaangevende merken op het gebied van PVC vloeren, waaronder Vivafloors en M Flor. Vertrouw op de kwaliteit en stijl van deze merken voor een vloer die aan al je verwachtingen voldoet.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw ruimte? Naast PVC vloeren bieden wij ook duurzame houten vloeren en tegelvloeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of kom gezellig langs. Wij zijn ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Kom gezellig langs!

Wij zijn ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.