fbpx
loading1
loading2

Houten-, tegel- en pvc vloeren

intoWood is door jarenlang (meer dan 30 jaar) ervaringspecialist op het gebied van houten vloeren, eiken vloeren, multiplanken geschikt voor op vloerverwarming, tapis en  houten visgraat vloeren. Al het hout voldoet aan het FSC Keurmerk. Wij werken met vaste inkooppunten van de vloeren. De houten vloeren kunnen ook in traditionele patronen gelegd worden o.a. in visgraat en  Hongaarse punt met band en bies.

  De vloeren kunnen naar wens op kleur gemaakt worden. Voor het kleuren en onderhouden van houten vloeren werken wij met de kleur- en onderhoudsproducten van Rubio Monocoat. Met de producten van Rubio Monocoat ben je verzekerd van kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten. Door de behandeling met Rubio Monocoat is jouw vloer makkelijk te onderhouden en het is een duurzaam product. De houten vloeren die wij leveren kunnen altijd gelegd worden op vloerverwarming.

Tegelvloeren

Met name keramische tegels in grotere formaten, zoals 100×100 cm en 120×120 cm.

PVC vloeren

Naast houten vloeren kun je ook kiezen voor PVC vloeren. Wij hebben en ruime selectie stalen op locatie! Door de nieuwste design technieken worden er PVC vloeren geproduceerd met de realistische look en feel van hout- en steensoorten die niet van het natuurlijke product te onderscheiden zijn. Daarnaast biedt een PVC vloer vele gebruiksvoordelen, waardoor een PVC vloer nog aantrekkelijker is.

Vooraf worden de vloeren gelegaliseerd. De egalisatie wordt in eigen beheer gedaan. De PVC vloeren kunnen op verschillende manieren gelegd worden; in rechte stroken, visgraat of traditioneel met band en bies.

Wij werken met de volgende merken:

Vivafloors

M Flor

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze vloerspecialisten via info@intowood.nl of bel naar 076 7620063.

Kom gezellig langs!

Wij zijn ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Gerealiseerde projecten

Interesse of heb je vragen?

Onze adviseurs staan voor je klaar!