fbpx
loading1
loading2

Miele keukenapparatuur

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele. Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele al om “Immer Besser” te worden. Daarmee bedoelen ze: ze doen er alles aan om “Immer Besser” te zijn dan anderen en zichzelf continu te verbeteren. Voor de klanten betekent het dat ze zeker weten met Miele een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.

Het Miele design staat voor innovatie, waarde en tijdloze elegantie. Het geeft vorm aan de relatie tussen mensen en het product, voldoet aan verwachtingen, vergemakkelijkt de bediening en schept vertrouwen. Talrijke onderscheidingen voor uitstekend productdesign tonen aan dat Miele hierin op een bijzondere manier slaagt.

Miele ovens, combi-apparaten en lades

Volledig geïntegreerde inbouwovens van Miele kunnen los van de kookplaat worden geplaatst en zorgen voor een smaakvol keukendesign. Stoomovens en combi-stoomovens zijn ideaal voor het gezond bereiden van gerechten, boordevol vitaminen. Magnetrons en combi-apparaten combineren diverse kookmethoden. Onze lades zijn perfect geschikt voor het warmen van borden, slowcooking, of zelfs het vacumeren van etenswaren. Voor elke kookstijl biedt Miele een geschikt apparaat.

Miele kookplaten

Een Miele kookplaat is ontworpen om zelfstandig in de keuken te functioneren zonder afhankelijk te zijn van een fornuis, of om naadloos te integreren in een bestaande keuken. Onze inductie-, elektrische, gaskookplaten en kookplaten met geïntegreerde werkbladafzuiging passen perfect bij jouw individuele voorkeur en behoeften. Én bij praktisch elke keuken.

Miele afzuigkappen

Voor elke keuken biedt Miele een systeem voor de afzuiging van kookluchtjes. Beschikbaar als wand- en inbouwmodel, met plafondafzuigkap, verzinkbare Downdraft-afzuigkap of zelfs geïntegreerd in onze inductiekookplaten. Miele afzuigkappen kunnen dienen als tijdloze blikvangers in jouw keuken, of naadloos worden geïntegreerd om helder en ongehinderd zicht te behouden. We hebben tevens de juiste apparaten en elementen voor luchtcirculatie- en luchtafvoersystemen, passend bij elke ventilatietechniek. Heerlijk koken, zonder nare geurtjes.

Miele koelkasten, vriezers en wijnklimaatkasten

Verken de talrijke voordelen van moderne koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties van Miele. Ongeacht het type of model, zijn onze apparaten beschikbaar met diverse intelligente functies: consistente temperatuur en luchtvochtigheid op alle niveaus, ontdooien is overbodig, geruisloze werking, bijzonder laag energieverbruik en nog veel meer.

Miele vaatwassers

Miele heeft een vaatwasser voor elke keuken. Van volledig integreerbare vaatwassers voor een naadloze frontontwerp, tot integreerbare apparaten die passen bij jouw individuele frontdecor. Ook hebben we vrijstaande vaatwassers en onderbouwvaatwassers die handig onder het werkblad geplaatst kunnen worden. Ongeacht je interieur, hebben we de perfecte Miele vaatwasser voor jou.

Miele koffiemachines

Koffie zetten met Miele, dat is perfectie met slechts één druk op de knop. Geniet van een kopje koffie precies zoals jij het wilt. Eén koffiemachine – talloze functies: geruisloze koffiemolen, moeiteloos perfect opgeschuimd melkschuim met één druk op de knop en individuele instellingen per kopje. Of je nu kiest voor een stijlvol vrijstaand model of een inbouwvariant, onze koffiemachines zorgen voor perfecte harmonie in jouw keuken.

Heb je al een apparaat van Miele?

Dankzij de originele accessoires, onderhouds- en reinigingsproducten van Miele behaal je op een betrouwbare manier de beste resultaten en verleng je tevens de levensduur van je Miele apparaten.

Heb je 4 Miele apparaten (of meer) aangeschaft?

Miele biedt 5 jaar garantie bij aankoop van 4 (of meer) Miele apparaten. Om gebruik te maken van deze service dien je zelf de apparaten te registreren op de website van Miele. Houdt hierbij je type- en serienummer bij de hand. Het typenummer staat op onze orderbevestiging en serienummer op de zijkant van de deur van het apparaat.

Klik op de volgende link om jouw aankoop te registreren: https://www.miele.nl/c/actie-verlengde-garantie-van-miele-inbouwapparaten-3809.htm

Heb je minder dan 4 Miele apparaten aangeschaft?

Ook dan biedt Miele extra faciliteiten rondom garantie en service, lees meer: https://www.miele.nl/c/garantie-en-servicepakketten-279.htm

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Kom dan langs en laat je inspireren!

Bezoek onze showroom

Ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur