fbpx
loading1
loading2

Facilitair medewerker       (37.5 uur, per direct)

Wie zijn wij?
IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van ongeveer 30 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘facilitair medewerker’:
Je bent in bezit van een heftruckcertificaat en beschikt over meer als 5 jaar relevante werkervaring. De facilitair medewerker beheert het magazijn: ontvangt goederen, verwerkt deze en houdt de voorraad op orde. Je zorgt ervoor dat de werkplaats, magazijn, opslag en gebieden rondom het bedrijf ordelijk zijn. Tevens voorzie je de productie van goederen en zorg je voor geladen/opgeruimde bussen en vrachtwagens. Het kan voorkomen dat je een transportrit doet naar een van onze werklocaties.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?
Je werkt zelfstandig maar niet alleen, onder leiding van de bedrijfsleider en teamleiders. Je werktijden kunnen variëren. Dagelijks voorzie jij de teams van de benodigde productiematerialen en beheer je de inkomende goederen en het magazijn.

Wie ben jij?
Onze voorkeur gaat uit naar kandidaat met werkervaring in de bouw/timmerindustie of interieurbouw en met kennis van magazijnbeheer. Je bent dienstverlenend ingesteld, staat graag voor iemand klaar. Je kunt overzicht behouden en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsbesef. Je bent in bezit van een heftruckcertificaat en desgewenst ook over een (vrachtwagen) rijbewijs C, danwel ben je bereid dit op termijn te behalen.

Je bent ambassadeur voor ons bedrijf, bent proper op onze werkplek en denkt vooruit. Een flexibele instelling en representatief voorkomen is heel fijn.

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!
Het betreft een fulltime functie. Dit wordt beloond met een marktconform salaris. Een proefdienst behoort tot de sollicitatieprocedure.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Dorien Rockx, middels een motivatiebrief en CV, op vacatures@intowood.nl.

> Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij goed voor intoWood?

Vertel jij ons wie je bent en stuur jouw cv!