fbpx
loading1
loading2
alt

INTOWOOD TEAM

vakkundig, ambitie en een passie voor hout

alt

INTERIOR DESIGN

Another award for spilling good in advertising

Hire us!

HET INTOWOOD TEAM 

Het intoWood team bestaat inmiddels uit interieurontwerpers, interieurbouwers, werkvoorbereiders, lassers, vloerleggers en bouwspecialisten. Mooie dingen willen maken, dat is de drijfveer achter intoWood.

Eigenaar Werner Rockx,  bruist van ambitie en wil graag zijn vakmanschap in zetten om samen met het intoWood team uw horeca, kantoor-, winkel-, horeca– en wooninrichting, bouw of renovatie wensen waar te maken.

Service

Door persoonlijk contact en oog voor detail bieden wij een optimale service en realiseren wij jouw wensen. Perfectionisme, bereikbaarheid en een vast aanspreekpunt is daarbij vanzelfsprekend. Bij oplevering van het project zorgen wij dat wij jullie met een glimlach verlaten!

Vakmanschap

Met liefde voor het vak en een passie voor hout worden benodigde materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd waardoor alle door intoWood gerealiseerde interieurs een unieke uitstraling hebben en aansluiten bij uw wensen.

Wij investeren in vakmanschap. Dit betekent dat het team van intoWood diverse scholingen en cursussen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends op interieurgebied. IntoWood is SBB gecertificeerd. Wij vinden het belangrijk om jonge mensen iets te mogen leren.

Het intoWood team is een hecht en daadkrachtig team. Door de intensieve samenwerking, enthousiasme en interesse om van elkaar te leren worden de mooiste eindresultaten voor de klant gerealiseerd.

Maatwerk

Het idee is de basis van elk project. Samen met jou werken we dit idee uit tot de realisatie van jouw woonwens. Omdat wij contacten hebben met stoffeerders, architecten, elektriciëns, loodgieters, schilders, stukadoors en spuiters en beschikken over een eigen spuitcabine en CNC frees zijn de mogelijkheden bij intoWood eindeloos.

 

MAAK KENNIS MET HET TEAM

Werner
Werner
Directeur
Dorien
Dorien
Operationeel manager
Chris
Chris
Bedrijfsleider
Netta
Netta
Administratief medewerkster
Iris
Iris
Interieurontwerpster
Bram
Bram
Werkvoorbereider
Eva
Eva
Werkvoorbereider
Joris
Joris
Interieurbouwer
Mats
Mats
Interieurbouwer
Wesley
Wesley
Interieurbouwer
Michel
Michel
Interieurbouwer
Pieter L
Pieter L
Interieurbouwer
Ruud
Ruud
Vloer expert
Tim
Tim
Oproepkracht
Jelle
Jelle
Interieurbouwer
Anja
Anja
Interieurverzorgster
Jan
Jan
Interieurbouwer

Ben jij goed voor intoWood?

Vertel ons wie je bent en stuur een open sollicitatie!

Wij waken jouw woonwens waar
Alles is mogelijk
Tevreden klanten
Tot in de perfectie
Met passie
Alles uit eigen fabricage