fbpx
loading1
loading2

HET INTOWOOD TEAM 

Het intoWood team bestaat inmiddels uit interieurontwerpers, interieurbouwers, werkvoorbereiders, lassers, vloerleggers en bouwspecialisten. Mooie dingen willen maken, dat is de drijfveer achter intoWood.

Eigenaar Werner Rockx,  bruist van ambitie en wil graag zijn vakmanschap in zetten om samen met het intoWood team uw horeca, kantoor-, winkel- en wooninrichting, bouw of renovatie wensen waar te maken.

Service

Door persoonlijk contact en oog voor detail biedt intoWood een optimale service en realiseren wij jouw wensen. Perfectionisme, bereikbaarheid en een vast aanspreekpunt is daarbij vanzelfsprekend. Bij oplevering van het project zorgt intoWood dat jullie met een glimlach verlaten!

Vakmanschap

Met liefde voor het vak en een passie voor hout worden benodigde materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd waardoor alle door intoWood gerealiseerde interieurs een unieke uitstraling hebben en aansluiten bij uw wensen.

IntoWood investeert in vakmanschap. Dit betekent dat het team van intoWood diverse scholingen en cursussen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends op interieurgebied. IntoWood is SBB gecertificeerd.  IntoWood vindt het belangrijk om jonge mensen iets te mogen leren.

Het intoWood team is een hecht en daadkrachtig team. Door de intensieve samenwerking, enthousiasme en interesse om van elkaar te leren worden de mooiste eindresultaten voor de klant gerealiseerd.

Maatwerk

Het idee is de basis van elk project. Samen met jou werken we dit idee uit tot de realisatie van jouw woonwens. Omdat intoWood contacten heeft met stoffeerders, architecten, elektriciëns, loodgieters, schilders, stukadoors en spuiters en beschikken over een eigen spuitcabine en CNC frees zijn de mogelijkheden bij intoWood eindeloos.

 

Wij waken jouw woonwens waar
Alles is mogelijk
100% tevreden klanten
Tot in de perfectie
Met passie
Alles uit eigen fabricage

Ben jij goed voor intoWood?

Vertel ons wie je bent en stuur een open sollicitatie!

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren!

Ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur