fbpx
loading1
loading2

Showroom/ kantoorinrichting Jolo Fashion Amsterdam

Bloed, zweet en heel veel sjouwwerk, maar we zijn apetrots op dit mooie project. Van ontwerp tot realisatie, met dit keer een hele logistieke planning om alle onderdelen van Etten-Leur naar Amsterdam te transporteren. Ontelbare kasten gesteld, waaronder een lange gang met meer dan 25 kasten. De kasten zijn voorzien van slimme uitschuifbare systemen, waardoor de kastruimte optimaal benut kan worden. Naast kasten hebben we ook de vloeren, 220 traptreden, balies, kitchenettes, bureau’s en een keuken ontworpen, geproduceerd, gemonteerd en geïnstalleerd. Met 18 collega’s hebben 2 weken hard gewerkt op de locatie. 

 

Project

Categorie

Winkelinrichting, kantoorinrichting

Materialen

Voor dit grote kantoorpand is veel gebruik gemaakt van berken multiplex, wat is voor zien van spuitwerk in RAL-kleur 9010, wat transparant mat is afgelakt. Daardoor is de houtnerf nog steeds zichtbaar.
Bij een aantal roomdividers en de balie zijn op de voorkant verticale houten latjes geplaatst. Deze latjes hebben verschillende breedtes. Om het geluid in de ruimte te dempen is tussen de houten latjes akoestisch vilt geplaatst.
Andere roomdividers en een aantal kastenwanden zijn gemaakt van wit meubelpaneel.
De fronten van de keuken zijn gemaakt van meubelpaneel in betonlook van Decolegno. Aan de onderzijde is een ledstrip gemonteerd.
In de keuken zijn een combioven, inductiekookplaat, afzuigkap, 2 vaatwassers, een vriezer en een koelkast geplaatst. Allemaal van het merk Neff.
Ook is in de keuken een afvalsysteem van Hailo geplaatst en is er een Quooker aangesloten.
In het gehele pand, ruim 1500m² is een marmoleumvloer gelegd.
Ook hebben we voor dit project 47 kledingrekken mogen leveren. Deze zijn gemaakt van stalen kokers, wat is behandeld met blanke olie. Ook hebben we een aantal presentatietafels van staal gemaakt.
De 232 traptreden die in het grote, open trappenhuis gemonteerd zijn, zijn gemaakt van geborsteld massief eiken en behandeld met Monocoat in de kleur Sky Grey.

Partners

Clic Interieurconcepten

Jaar

2019