fbpx
loading1
loading2

Thematisering

Een steeds belangrijker aspect bij het inspelen op de beleving van bezoekers is het thematiseren van een pand en/of attracties. Met thematisering van een winkelcentra, recreatiepark, speeltuin, kinderkamers, snoezelruimtes (zorg) etc. kun je jouw gasten een unieke belevenis bieden. Thematisering geeft sfeer en karakter aan de locatie en is bepalend voor de identiteit van jouw bedrijf.  Thematisering sluit perfect aan bij de ervaring die wij hebben in de bouw en interieurbouw. Samen mooie creatieve totaalconcepten maken dat is wat wij graag doen! 

Lasertechniek

In het najaar van 2020 hebben we een nieuwe BRM lasermachine toegevoegd aan het machinepark van intoWood. In de praktijk, en zeker binnen interieurbouw, ontstaan er vaak nieuwe mogelijkheden. Wij spelen graag in op de nieuwe trends/ mogelijkheden. Met deze lasermachine kunnen wij: hout lasersnijden, natuursteen lasergraveren, acrylaat lasersnijden.

Wij hebben veel verschillende materialen op voorraad. Logisch ook, want wij willen graag de vraag van de klant realiseren en vaak zien we dat de combinatie van materialen het eindresultaat nog beter maken. We ontdekken steeds meer nieuwe technieken en krijgen steeds vaker nieuwe ideeën over hoe we materialen kunnen gebruiken of bewerken met de BRM lasermachine.

We kunnen er alle kanten mee op; snijplanken, skylines, uitsnijden van logo’s, details aanbrengen op meubelen/ interieurs/ materialen en wat dacht je van het personaliseren van jouw meubels, interieur of producten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Projecten waar veel decoratiemateriaal voor nodig is kunnen we nu in een handomdraai realiseren! We kunnen een complete merk- en of sfeerbeleving  creëren!

Wil jouw horecazaak, winkel, winkelcentra, speeltuin, speelkamer, slaapkamer, snoezelruimte, kantoor decoreren en of personaliseren? Maak dan een afspraak via info@intowood.nl of bel naar 076 7620063.

Playdôme Roosendaal

Voor Playdôme Roosendaal mogen wij naast de interieurbouw ook de beleving (themasering) verzorgen in samenwerking met architect Marijn de Kok en Nicky Broos hebben we een uniek concept ontworpen.

Playdôme Roosendaal is een  indoor family-entertainmentcentrum met verschillende activiteiten onder één dak. En dat alles in een alpijns thema, met veel hout en metaal. Karten gaat straks door het bos in een winterse omgeving, funcurlen doe je in een iglo en lasergamen doe je zowel onder als boven de bomengrens. Naast veel hout en metaal speelt techniek in dit family-entertainmentcentrum een grote rol.  Zo wordt de kartbaan die over meerdere verdiepingen loopt elektrisch: er kan traditioneel tegen elkaar gereden worden, maar er is ook een interactieve variant, waarbij coureurs in spelvorm elkaars kart dwars kunnen zitten. Hierbij ligt de focus in elk element op het compleet ontzorgen van gasten en het bieden van een unieke beleving, ‘ontzorgende beleving’ en ‘samen spelen’.

Beleving is bij dit family-entertainmentcentrum ’the key’. Elk element moet de juiste sfeer/ gevoel overbrengen. Om dit te kunnen realiseren zijn er maanden van voorbereiding vooraf gegaan. Om het Oostenrijkse gevoel te krijgen zijn we met het team naar Oostenrijk afgereisd en hebben we meerdere malen uitstapjes gemaakt om de juiste materialen te verzamelen. De voorbereiding en een goede planning in dit project is cruciaal. Er zijn vele vergaderingen/overleggen gepleegd samen met de eigenaar Nicky Broos en architect Marijn de Kok. Het ontwerp en de realisatie van alle decoratie elementen worden in huis geproduceerd en op locatie in gemonteerd. Een mooi, uniek project waar alles draait om de unieke decoratie, sfeer en beleving. 

Wil je meer weten over thematisering?

Neem dan contact met ons op!

Bezoek onze showroom

Op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur alleen op afspraak geopend.