fbpx
loading1
loading2

Allround medewerker                                 (37.5 uur, per direct)

Wie zijn wij?
IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van ongeveer 35 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘Allround medewerker’:
Op de bouw- en montageafdeling moeten diverse hand- en spandiensten verleend worden. Ondersteunen bij tegelwerk, vloeren leggen, sloopwerk, goederen vervoeren, laden, lossen en opruimen.  >>>>

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?
Je werkt onder leiding van de collega die op het project verantwoordelijk is, dat zal veelal op locatie zijn bij onze klanten. Je werkzaamheden zijn iedere dag anders dus het is een gevarieerde baan. Je bent dagelijks bezig met fysiek werk, dus je een goede conditie is belangrijk.

Wie ben jij?
Je bent dienstverlenend ingesteld, staat graag voor iemand klaar. Je bent in bezit van een B-rijbewijs, een heftruckcertificaat en desgewenst ook over een (vrachtwagen)rijbewijs C, danwel ben je bereid dit op termijn te behalen.

Je bent ambassadeur voor ons bedrijf, bent proper op onze werkplek en denkt vooruit. Een flexibele instelling en representatief voorkomen is heel fijn.

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!
Het betreft een fulltime functie. Dit wordt beloond met een marktconform salaris. Een proefdienst behoort tot de sollicitatieprocedure.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Dorien Rockx, middels een motivatiebrief en CV, op vacatures@intowood.nl.

> Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij goed voor intoWood?

Vertel jij ons wie je bent en stuur jouw cv!