fbpx
loading1
loading2

Bouw timmerman / monteur (40 uur)

 

Wie zijn wij?

IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van 35 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘monteur interieurbouw’:

Je bent opgeleid als Timmerman in de bouw (of vergelijkbaar) en beschikt over 1 tot 2 jaar relevante werkervaring. De monteur treft voorbereidingen voor de te plaatsen interieurs of verricht zelfstandig bouwwerkzaamheden. Betrokkenheid en teamwork zijn kenmerken die jou niet vreemd zijn.

 

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?

Je werkt zelfstandig maar niet alleen, onder leiding van een teamleider en projectleider. Je bent werkzaam op particuliere en zakelijke projecten en voert bouwgerelateerde werkzaamheden uit.

Wie ben jij?

Je bent precies, hebt oog voor detail en hebt feeling met bouw gerelateerde werkzaamheden. Je bent ambassadeur voor onze projecten, bent proper op je werkplek en denkt vooruit. Jij zorgt dat alle werkzaamheden in één keer voor 100% gereed zijn. Een flexibele instelling en representatief voorkomen is heel fijn.

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!


Het betreft een fulltime functie. Dit wordt beloond met een marktconform salaris. Een proefdienst behoort tot de sollicitatieprocedure.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Dorien Rockx, middels een motivatiebrief en CV, op vacatures@intowood.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij goed voor intoWood?

Vertel jij ons wie je bent en stuur jouw cv!