loading1
loading2

Vacature: Loodgieter/ elektricien           – zelfstandig en samen aan de slag!

Functieprofiel: Loodgieter/ elektricien                                          (PT, 22,5/30 uur, per direct)

Wie zijn wij?
intoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van 24 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We leveren totaalconcepten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘Loodgieter/elektricien’:
De loodgieter/elektricien werkt mee aan de afbouw van woningen of gebouwen. Je ondersteunt de interieurbouwteams bij het plaatsen van de geproduceerde items, zoals bijvoorbeeld veranda’s, buitenkeukens, keukens of kantoormeubilair.

Je installeert en repareert installaties met waterleidingen, voor bijvoorbeeld keukens, pantry’s en airco’s. Tevens is het mogelijk dat je aan de slag gaat met de elektrische infrastructuur van een project. Je werkt secuur en hebt ook voor veiligheid.

Er wordt veelal zelfstandig gewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidingen van je werkzaamheden, laden van je materiaal en ook op locatie ben jij het aanspreekpunt voor de klant, werkvoorbereiding en het team van interieurbouwers.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?
In deze functie ga je interieurprojecten voorbereiden of afbouwen, op verschillende werklocaties. De werkzaamheden zijn heel divers omdat intoWood zich richt op veel verschillende aspecten van interieurbouw.

Je werkt in een jonge organisatie, die groeiende is. Hierdoor is er ruimte voor je eigen inbreng en kun je je eigen vaardigheden ontwikkelen.

Wie ben jij?

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!
Het betreft een parttime (3 of 4 dagen per week) functie. Betrokkenheid en teamwork zijn kenmerken die jou niet vreemd zijn. Dit wordt beloond met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Eva, middels een motivatiebrief en CV, via vacatures@intowood.nl. De sollicitatieprocedure sluit op 31 januari 2018.

*Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.