fbpx
loading1
loading2

Monteur Interieurbouw                                                                              (37.5 uur, per direct)


Wie zijn wij?
IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van ongeveer 35 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘Allround interieurbouwer’:
Je bent opgeleid als Interieurbouwer (of Meubelmaker) en beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
De interieurbouwer plaatst hoogwaardige, maatwerk meubels/interieur bij de klant op locatie. Betrokkenheid en teamwork zijn kenmerken die jou niet vreemd zijn.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?
In deze functie ga je zelfstandig, met een collega, interieurprojecten vervaardigen en plaatsen op verschillende werklocaties.

Wij zoeken een pro-actieve en flexibele collega die zelfstandig kan werken en het leuk vindt om veel op verschillende locaties te werken. Je bent in staat om vooruit te denken, zodat je je projecten in één keer 100% kunt opleveren. Je durft je eigen keuzes te maken.
Je werkt in een jonge organisatie, waar samenwerking en groei van belang zijn. Hierdoor is er ruimte voor je eigen inbreng en kun je je eigen vaardigheden ontwikkelen.

Wie ben jij?
Je bent ambassadeur voor onze projecten, bent proper op je werkplek en denkt vooruit. Jij zorgt dat alle werkzaamheden in één keer voor 100% gereed zijn.
Een flexibele instelling en representatief voorkomen is heel fijn.

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!

Het betreft een fulltime (37.5 uur) functie. Dit wordt beloond met een marktconform salaris.

Sollicitaties mogen per mail worden verzonden, ter attentie van Dorien Rockx, voorzien van een motivatiebrief en CV, op vacatures@intowood.nl. De sollicitatieprocedure sluit op 31 oktober 2023.


> Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.