fbpx
loading1
loading2

Planner Interieurbouw                                                                                (37.5 uur, per direct)


Wie zijn wij?
IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van 35 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt, met name in Brabant maar regelmatig ook (ver) daarbuiten.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Omschrijving van de functie Planner Interieurbouw:
Onze projecten hebben lange en korte doorlooptijden, dagelijks gaan er 7 teams op montage en werken er 15 collega’s in de werkplaats op verschillende afdelingen. Jij zorgt ervoor dat deze teams en afdelingen efficiënt hun werk kunnen doen. Je haalt informatie op bij eenieder en weet dit inzichtelijk te maken. Deadlines en turbulentie houden jouw scherp! Daarnaast zorg je ervoor dat de kantoorplanning, dus van werkvoorbereiding en inkoop, naadloos aansluit op de werkplaats- en montageafdeling. Je bent niet bang voor contact met collega’s, klanten en zzp’ers en durft druk uit te oefenen.

Wat doe je dan in de praktijk?.
Dagelijks inventariseer je bij alle afdelingen de stand van zaken rondom de realisatie van projecten. Je haalt informatie op bij verkoop en werkvoorbereiding.

Wie ben jij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding richting Bouw of Interieurbouw;
  • Kennis van en ervaring met bouw en/of interieurbouw is een pré;
  • Ervaring met planningssoftware zoals Bouw7 en/of vergelijkbare pakketten;
  • Werken in teamverband;
  • Klant- en servicegericht;
  •  Stressbestendig en secuur;
  • Gedreven en commercieel ingesteld.


Je bent ambassadeur voor onze projecten, bent correct in je werk en denkt vooruit. Jij zorgt dat alle werkzaamheden in één keer voor 100% gereed zijn. Een flexibele instelling en representatief voorkomen is heel fijn.

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag! Het betreft een fulltime (37.5 uur) functie. Dit wordt beloond met een marktconform salaris, pensioenopbouw en een vaste aanstelling.

Sollicitaties mogen per mail worden verzonden, ter attentie van Dorien Rockx, voorzien van een motivatiebrief en CV, op vacatures@intowood.nl.

> Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.