fbpx
loading1
loading2

ERVAREN TEGELZETTER                                                                                (37.5 uur, per direct)


Wie zijn wij?
IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van ongeveer 35 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout en interieur staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘Tegelzetter’:
Veel van onze totaalprojecten omvatten tegelwerk, voor vloeren, wanden, natte ruimtes. We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen en ook met slab-tegels. Deze klussen variëren in omvang en planning. Je werkt bij zakelijke en particuliere klanten.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?
In deze functie ga je zelfstandig, onder leiding van een projectleider, alle tegelwerkzaamheden verrichten.

Wij zoeken een pro-actieve en flexibele collega die zelfstandig kan werken. Je bent in staat om vooruit te denken, zodat je je projecten in één keer 100% kunt opleveren.
Je werkt in een jonge organisatie, waar samenwerking en groei van belang zijn. Hierdoor is er ruimte voor je eigen inbreng en kun je je eigen vaardigheden ontwikkelen.

Wie ben jij?
Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring. Je hebt kennis van de materialen en de technieken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden want je bent het visitekaartje van ons bedrijf.

Je bent een vakman in hart en nieren. Je bent flexibel en hebt oog voor kwaliteit.

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!

Het betreft een fulltime (37.5 uur) functie. Dit wordt beloond met een marktconform salaris.

Sollicitaties mogen per mail worden verzonden, ter attentie van Dorien Rockx, voorzien van een motivatiebrief en CV, op vacatures@intowood.nl.


> Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.