fbpx
loading1
loading2

Timmerman                                                              (37.5 uur, per direct)

Wie zijn wij?
IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van ongeveer 30 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘Timmerman’:
Je gaat, samen met een collega, zelfstandig verbouwingen realiseren. Tevens ga je regelmatig interieuritems plaatsen op locatie. Je bent ambassadeur voor onze projecten, bent proper op je werkplek en denkt vooruit. Jij zorgt dat alle werkzaamheden in één keer voor 100% gereed zijn.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?
Je werkt zelfstandig met je collega, onder leiding een projectleider. Je bent werkzaam op particuliere en zakelijke projecten, voornamelijk in de regio West-Brabant. Je doet je werk met passie en streeft naar het beste kwaliteit.

Wie ben jij?
Je bent opgeleid als Timmerman in de bouw (of vergelijkbaar) en beschikt over 1 tot 2 jaar relevante werkervaring. Je bent precies, hebt ook voor detail en hebt feeling met bouw gerelateerde werkzaamheden maar ook met de details van een interieur. Een flexibele instelling en representatief voorkomen is heel fijn.

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!
Het betreft een fulltime functie. Dit wordt beloond met een marktconform salaris, op van CAO Bouw en Infra. Een proefdienst behoort tot de sollicitatieprocedure.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Dorien Rockx, middels een motivatiebrief en CV, op vacatures@intowood.nl.

> Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Ben jij goed voor intoWood?

Vertel jij ons wie je bent en stuur jouw cv!