fbpx
loading1
loading2

Vacature: Lasser

category

Algemeen

author

intoWood

Lasser                                                                                   (uren bespreekbaar, per direct)

Wie zijn wij?
IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van ongeveer 35 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘Lasser’:
Onze projecten omvatten diverse stalen producten zoals trappen, meubels, frames, draaideuren, taatsdeuren en onderstellen voor meubels. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het assembleren van deze items.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?
In deze functie ga je zelfstandig, onder leiding van een projectleider, stalen producten vervaardigen. Je bent bezig met het verwerken van staal: materiaal bepalen en afkorten, samenstellen en aflassen, afslijpen en tekeningen lezen.

Wij zoeken een pro-actieve en flexibele collega die zelfstandig kan werken. Je bent in staat om vooruit te denken, zodat je je projecten in één keer 100% kunt opleveren.
Je werkt in een jonge organisatie, waar samenwerking en groei van belang zijn. Hierdoor is er ruimte voor je eigen inbreng en kun je je eigen vaardigheden ontwikkelen.

Wie ben jij?
Jij bent een secuur persoon, die kwalitatief goed en mooi werk kan leveren. Je kunt TIG en MIG lassen. Deze functie zou zeker geschikt zijn voor een wat oudere kandidaat die het zware constructiewerk te belastend vind. De functie is ook geschikt voor een starter, wij hebben een ervaren lasser die je het vak kan leren.


Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!

Het betreft in principe een fulltime (37.5 uur) functie maar wij staan ook open voor parttime contracten, dit in overleg. Dit wordt beloond met een marktconform salaris.

Sollicitaties mogen per mail worden verzonden, ter attentie van Dorien Rockx, voorzien van een motivatiebrief en CV, op vacatures@intowood.nl.


> Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

                                                                                                                                              

Leave a comment